dijous, 14 de maig de 2020

PROPOSTES DE DIVENDRES, 15 DE MAIG

Hola  Bombers, Bomberes, Eugues i Cavalls! Com ha anat la setmana?

Us fem una nova tramesa de propostes per si teniu temps i ganes de fer-les. 


Aquí van!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
            Sol LeWitt - 74 obras de arte - pintura                            shine brite zamorano | Murales pintados, Murales escolares, Arte mural


*LA PRIMERA ACTIVITAT TORNA A ESTAR RELACIONADA AMB L'OBRA DE SOL-LEWITT, PERÒ AQUESTA VEGADA ES TRACTA DE FER LÍNIES CORBES:


1. DIEU ALS PARES QUE US TRACIN AMB GUIX AL TERRA LÍNIES COM LES D'AQUESTS QUADRES I VOSALTRES FEU EL RECORREGUT CAMINANT PER SOBRE.

2. AMB CORDILL O LLANA, PROVEU DE FER DIFERENTS LÍNIES CORBES.

3. EN UNA SAFATA O TAPA DE CAPSA DE SABATES, POSEU-HI FARINA O SUCRE (QUE PODEU TENYIR AMB GUIXOS DE COLORS). SERÀ UNA MAGNÍFICA PISSARRA PER PROVAR DE FER EL TRAÇ AMB EL DIT D'AQUESTS TIPUS DE LÍNIES.

4. SI ENCARA TENIU GANES DE MÉS, PODEU FER UN COLLAGE AMB LLANES O TIRES CORBES RETALLADES TOT CONSTRUÏNT L'ARC DE SANT MARTÍ DEL "Tot anirà bé".* OBSERVEU AQUEST GRUP D'IMATGES:


ES CONEIXEN COM A QUELIS, I ES TRACTA QUE IDENTIFIQUEU QUIN ÉS L'INTRÚS DE LA COL·LECCIÓ I, ÉS CLAR, QUE EXPLIQUEU PER QUÈ.

(Mares i pares, heu de saber que en aquesta activitat no hi ha resposta única. Així que podeu intentar que en trobin tantes com puguin. 
El més important és que argumentin per què trien un objecte o altre). 


AQUÍ VAN ALTRES EXEMPLES DE QUELIS:                   

* AQUESTA SETMANA L'ANNA US PROPOSA FER UNA ACTIVITAT MÀGICA.
  MIREU AQUEST VÍDEO *  AQUÍ TENIU UN SUGGERIMENT PER TREBALLAR AMB EL COS. SOU CAPAÇOS DE FER AQUESTES POSTURES DE IOGA?^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Bona setmana a tothom!
Cap comentari:

Publica un comentari